Teambuilding

Teambuilding is TEAMWORK! It’s not me, it’s WE…

273634-team-building-o-que-e-e-como-implantar-no-rh-da-sua-empresa

Het Exclusieve Gerstenat biedt teambuildings aan waarbij iedere groep zijn eigen inbreng kan doen. Als de groepsleider een voorstel heeft, kan dit eventueel ingelast worden. 

Wat denkt u over een bierdag (voor- of namiddag)?
Bij deze teambuilding voorzien we een onderdompeling van al het heerlijke gerstenat. Een bezoek aan een micro-brouwerij aansluitend met een proefsessie en om de dag perfect af te sluiten is er een bierdiner. Al dat heerlijks kan u aangeboden worden voor slechts €60 – €80 per persoon inclusief btw. Deze formule wordt voorzien vanaf 15 personen. 

Of een ontspannende bierolade wandeling?
Dit is speciaal ontworpen voor de bier- en chocoladeliefhebbers. We combineren dit lekkers met een wandeling in het centrum van Menen of een andere vooropgestelde locatie. Tijdens deze wandeling vertellen we over de geheimen van bier en chocolade. Uiteraard krijgt u genoeg kansen om van deze 2 Belgische symbolen te genieten. De teambuilding kan u boeken vanaf 15 personen voor €28 per persoon inclusief btw. Dit zal ongeveer 1,5 uur tot 3 uur innemen. 

Er is een mogelijkheid tot aanpassingen bij beide formules. Er kan bijvoorbeeld een quiz of bierspel voorzien worden, maar ook een degustatie met allerlei hapjes. Een gek idee? Daag ons uit! 

Voor meer informatie of interesse, stuur gerust een mail naar info@hetexclusievegerstenat.be